Deprecated: File class-oembed.php is deprecated since version 5.3.0! Use wp-includes/class-wp-oembed.php instead. in /home/imamprob/public_html/zdravoslovno/wp-includes/functions.php on line 5573

Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /home/imamprob/public_html/zdravoslovno/wp-content/plugins/gregs-high-performance-seo/ghpseo.php on line 94
Кърмене и слингоносене

Кърмене и слингоносене

В края на Световната седмица на кърменето за 2013  тази година продължаваме да отбелязваме събитията в Асеновград, където се състоя среща, която бе предназначена за майките кърмачки и начините, по които могат да носят бебетата си в слинг.

До тази година в Асеновград подобни срещи не са се провеждали, но занапред всеки месец ще бъдат организирани подобни мероприятия с подкрепата на Ла Лече Лига България. В рамките на Световната седмица на кърменето се постави началото и организаторите силно се надяват да има все повее интерес и все повече майки, които кърмят, искат да кърмят или се чудят дали да кърмят да отиват на тези срещи, за да обменят опит и да получат необходимата подкsling_1репа.

Срещите са напълно безплатни, а за повече информация може да се обърнете към организатора Диана Георгиева на тел. 0888232570.

4DSCF7097_2

sling3

Автор: Божана Михайлова


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Един отговор за “Кърмене и слингоносене”

  1. Аватарът на ясла в софия

    Слинга е много удобен за носене и за кърмене – този, който се премята през едно рамо. Всяка една инициатива за кърмене е много важна, защото има много начинаещи майки, които се отказват от кърменето, защото не се справят.

Вашият коментар