Deprecated: File class-oembed.php is deprecated since version 5.3.0! Use wp-includes/class-wp-oembed.php instead. in /home/imamprob/public_html/zdravoslovno/wp-includes/functions.php on line 5573

Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /home/imamprob/public_html/zdravoslovno/wp-content/plugins/gregs-high-performance-seo/ghpseo.php on line 94
Кокосовото масло чисти рак!

Кокосовото масло чисти рак!

Все повече доказателства съобщават, че ракът е метаболитно заболяване, характеризиращо се с клетъчна митохондриална дихателна недостатъчност. Раковите клетки могат да оцелеят и процъфтяват в глюкозната и амино-киселинната ферментация. A кетогенното чистене е предложен като средство за глад от развитието на ракови клетки. Идеалният източник на гориво за кетогенно изчистване е чист екстрат от кокосово масло с неговите възможности за мощно повишаване на имунната система.

Известната кетогенната диета представлява засилен прием на мазнини, умерена консумация на белтъчини и занижаване на количеството на въглехидрати. Използва се най-вече за лечение на трудни за овладяване (неподатлива на медикаменти) болести. Диетата наподобява някои елементи от гладуването по това, че принуждава тялото да изгаря мазнини вместо въглехидрати. При нормални обстоятелства въглехидратите в храната се преработват в глюкоза, която се изпраща до всички части на тялото и е необходима най-вече за захранване на мозъка с енергия. Ако обаче количеството на въглехидратите в храната е много ниско, черният дроб преработва мазнините в мастни киселини и кетони. Кетоните се изпращат до мозъка и заместват глюкозата като енергиен източник. Когато организмът произвежда кетони, процесът е познат като „кетоза”. Повечето диетични мазнини съдържат дълговерижни триглицериди, но е възможно произвеждането на вид кокосово масло със средни вериги от триглицериди, които са доста по-кетогенни. Разновидност на класическият вариант е кетогенна диета със средноверижни триглицериди, при която се използват масла, съдържащи средноверижни триглицериди, които осигуряват между 30 и 60 % от необходимите калории. Това дава възможност да се консумират повече въглехидрати и белтъчини и предоставя по-голяма свобода при избора на храна.

Клетъчният биолог Otto Warburg открива, че раковите клетки са  променили метаболизма и не са в състояние да произвеждат енергия чрез нормална клетъчното дишане. Ефектът Warburg се състои в наблюдението, че тези клетки управляват цялата си енергия чрез процес, който зависи от захарта, наречена гликолиза и произвеждат високи нива на млечна киселина в резултат на това.

Митохондриите могат да се повредят от излагане на токсини от околната среда, различни вируси и хронични възпалителни процеси в организма. Когато това се случи, митохондриите често губят способността си да произвежда енергия чрез клетъчното дишане. Дихателна недостатъчност пък води до променени метаболитни функции и до зависимостта от глюкоза и аминокиселина ферментация за производство на енергия. Този процес също така води до геномна нестабилност и мутант образуването на ДНК. Проучванията показват, че раковите клетки губят способността си да произвеждат енергия чрез процеса на аеробен метаболизъм дори когато кислород е в изобилие. Бързо растящия метастазирал рак има и гликолитичните проценти до двеста пъти по-високи от нормалните тъкани.

За раковите клетки трябва захар! Те могат да произвеждат енергия чрез глюкоза и аминокиселинна ферментация. Раковите клетки изяждат глюкозата и другите хранителни вещества от кръвта в ускорени темпове. При метаболизмът мастните киселини се превръщат в кетони, които нормалните клетки могат да използват, но раковите клетки не могат. Тези кетонни органи предоставят голям противовъзпалителен източник на гориво за тялото. За раковите клетки трябва да се приложи процесът на глад и подхранване със здрави източници на мазнини без никакви въглехидрати за период от три години до десет дни. Поради бързоразвиващата се болест, прочистването трябва да стане за не по-малко от 10 дни, ако е възможно.

Кокосовото масло съдържа широка гама малки и средни вериги наситени мазнини, които тялото усвоява много лесно и превръща в производство на енергия. Кокосовото масло е ценно с това, че повишава лауриновата киселина, която се превръща в тялото ни монолаурин. Монолауринът пък съдържа изключително силни антибиотични, антивирусни и противогъбични свойства. За разлика от човека при борбата с антибиотици и антивирусни препарати тези мастни киселини не представляват опасност за телата ни. Това е особено полезно, тъй като хората с рак имат дисбиотик в червата, което допринася за хроничното възпаление, които може да са причинили, и оттам да започне и геномната нестабилност.

Лечение с чисто кокосово масло:

Взимат се по две супени лъжици кокосово масло на всеки 3 часа през деня  (8-10 супени лъжици дневно) Пие се много вода, като е добре в нея да се добавят антиоксидантни екстракти (фреш лимон, куркума, хлорофил, ябълков оцет, ферментирали билкови екстракти и т.н.) Препоръчително е успоредно с това да се използват естествени растителни лаксативи и пробиотици, за да се гарантира правилното изчистване на червата.

Източници:

 http://www.naturalhealth365.com/food_news/ketogenic_diet.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Warburg_effect

http://www.naturalnews.com/029841_coconut_superfood.html#ixzz2R6johKaQ

Снимка:

http://www.wellnesstimes.com


Публикувана

в

,

от

Коментари

Един отговор за “Кокосовото масло чисти рак!”

  1. Аватарът на Супер
    Супер

    Обожавам кокосово масло. За съжаление в моя град няма и си поръчвам от интернет. Последното което си купиш е това http://greenshop.bg/product-1623 и ми допада като аромат и качество.С него даже мажа и децата 🙂 като баунтита сме вечер 🙂

Вашият коментар