Deprecated: File class-oembed.php is deprecated since version 5.3.0! Use wp-includes/class-wp-oembed.php instead. in /home/imamprob/public_html/zdravoslovno/wp-includes/functions.php on line 5573

Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /home/imamprob/public_html/zdravoslovno/wp-content/plugins/gregs-high-performance-seo/ghpseo.php on line 94
Общуване с бебето. Играчки и игри за най-малките

Общуване с бебето. Играчки и игри за най-малките

Общуване с бебето. Играчки и игри за най-малките – това беше темата на поредната среща, организирана от МОЛ Пловдив в рамките на Безплатното училище за родители.

В първия момент си мислиш, че това е тема, в която няма какво да научиш толкова, но… всъщност не е така, за каквото и да става въпрос. Дори и за играчките! Децата минават през ралзични етапи от своето развитие и е важно кое как се отразява на сетивата им още от самото раждане.  Затова е от особено значение какви играчки ще подберем или още по-добре – ще си направим сами, така че да са подходящи за децата и да избегнем момента с вредните страни на стоките по магазините.

Водещата на събитието – Таня Русева, започна още от самото начало на развитието на бебето, а именно в коремчето на мама, като обясни какво се случва с него, докато расте и как се развиват сетивата му още непоявило се на този свят.

Премина естествено през момента с кърменето и общуването с майката, както Таня каза, щом тя е водеща, няма как да пропусне този момент, въпреки че си беше точно на място. Накрая плавно се стиган до момента с игрите и играчките, като получихме полезни съвети, а и обменихме ценен опит една с друга.

Мина се през говоренето, слушането, общуването, стигна се до координацията и движенията на малкия човек и се завърши със саморъчните играчки. На пръв поглед прости, но много идейни неща.

Следващата седмица Поли от Ева спорт ще покаже специални упражнения за възстановяване на майката след раждане. Отново се очертава интересна среща


Публикувана

в

,

от

Коментари

Вашият коментар